Logo dierenarts Dirkx

 Openingstijden

De Dierenartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur voor het maken van afspraken.
Voor afhalen van voer en medicatie kunt u van 8.30 tot 16.00 uur zonder afspraak terecht, wanneer u liever op een andere tijd komt dan graag een afspraak met de paraveterinair/assistente maken, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

 Consult op afspraak

Wij werken alleen op afspraak. U kunt telefonisch met de assistente een afspraak maken: 033-4950222. Deze vraagt dan naar de reden van uw afspraak, waardoor ze kan inschatten of uw bezoek in een normaal consult past of dat er extra tijd ingeruimd moet worden.


 Spoedgevallen

Cliënten dienen bij spoedgevallen altijd de praktijk te bellen: 033-4950222. Wanneer u belt tijdens de openingstijden van de praktijk, of wanneer wij weekenddienst hebben, proberen wij u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Wanneer wij niet aanwezig zijn, wordt u doorgeschakeld naar het nummer waar we wel te bereiken zijn, of naar de dienstdoende dierenarts cq spoedkliniek.

 Avond- en weekenddiensten

Dit zijn de dierenartsenpraktijken waar we de weekenddiensten mee gedeeld hebben:

Diergeneeskundig Centrum Doorn Kampweg 42 te Doorn
Dierenarts M.M. van Alphen Voorstraat 43b te Woudenberg
Praktijk voor Gezelschapsdieren Willaerlaan 1 te Scherpenzeel

 Spoedkliniek Univeriteit Utrecht

Door de week en in het weekend vanaf 20.00 uur: Wanneer onze praktijk of die van dienstdoende collegae tijdens de weekenddienst niet in de gelegenheid zijn om voor 20.uu uur dienst te doen wordt u doorgeschakeld/verwezen naar de Spoedkliniek aan de Universiteit Utecht. Indien we 's avonds geen afspraken hebben wordt de telefoon eerder doorgeschakeld, dit komt vooral voor op vrijdag.